Zamknij arrow_back
- Nowości
-
Mapy i publikacje
add remove Mapy papierowe add removePublikacje papierowe add remove
-
Nawigacja
add remove Zegary add removeBarometry add removeTermometry , Higrometry, Barografy add removeAreometry (Densymetry) add remove
-
Sygnalizacja
add remove Lampy Nawigacyjne, Szperacze add removeŻarówki add removeLatarki add removeZnaki dzienne add remove
-
Środki ratunkowe
add remove Kamizelki add removeTratwy add removeKombinezony ratunkowe add removePirotechnika morska add removeKoła, Pławki, Tyczki add removeUprzęże, Linki, Taśmy Bezpieczeństwa add removeReflektory radarowe add removeBosaki, Wiosła add remove
-
Elektronika morska
add remove Radiotelefony add removeOdbiorniki Pogody add removePLB / AIS MOB, OLAS add removeRadiopławy, Transpondery add removeWiatromierze add removeAkcesoria add remove
-
Sprzęt pożarowy
add remove Akcesoria add remove
-
Wyposażenie pokładowe
add remove Drabinki Pilotowe, Ewakuacyjne add remove
- Nowości
-
Mapy i publikacje
add remove Mapy papierowe add removePublikacje papierowe add remove
- Nawigacja add remove
- Sygnalizacja add remove
- Środki ratunkowe add remove
- Elektronika morska add remove
- Sprzęt pożarowy add remove
-
Wyposażenie pokładowe
add remove
Cook's Country
Edycja:2016
Cook's Country, Edycja: 2016
Opis:
Cook's Country Imray to książka kucharska, która zawiera ponad 200 przepisów na tradycyjne i nowoczesne dania z różnych regionów świata. Autorka, Imray Cook, jest doświadczoną podróżniczką i kulinarną pasjonatką, która dzieli się swoimi odkryciami i sekretami smaku. W książce znajdziesz zarówno proste i szybkie potrawy na co dzień, jak i wykwintne i eleganckie dania na specjalne okazje. Każdy przepis jest opatrzony kolorowym zdjęciem, dokładnym opisem składników i sposobu przygotowania, a także ciekawostkami i poradami dotyczącymi kultury i historii danego regionu. Cook's Country Imray to nie tylko książka kucharska, ale także inspirująca podróż po świecie smaków i aromatów.
Opis:
Cook's Country Imray to książka kucharska, która zawiera ponad 200 przepisów na tradycyjne i nowoczesne dania z różnych regionów świata. Autorka, Imray Cook, jest doświadczoną podróżniczką i kulinarną pasjonatką, która dzieli się swoimi odkryciami i sekretami smaku. W książce znajdziesz zarówno proste i szybkie potrawy na co dzień, jak i wykwintne i eleganckie dania na specjalne okazje. Każdy przepis jest opatrzony kolorowym zdjęciem, dokładnym opisem składników i sposobu przygotowania, a także ciekawostkami i poradami dotyczącymi kultury i historii danego regionu. Cook's Country Imray to nie tylko książka kucharska, ale także inspirująca podróż po świecie smaków i aromatów.
Podobne z kategorii
Availability: 2 In Stock
Edycja:2013
Availability: Out of stock
Edycja: 2017
Availability: 1 In Stock
Edycja: 2015